+380999777443 mstally.ua@gmail.com

Інгредієнти (на 6 порцій)

Куряча тушка – 1 шт.
Картопля – 5 шт.
Морква – 2 шт.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Кабачок – 1 шт.
Перець солодкий зелений – 1 шт.
Зелень рубана – 1 жменя
Борошно гречане Ms.Tally – 3 склянки
Яйце – 1 шт.
Паприка солодка – 1 ч. л.
Вода – 2 склянки
Сіль – 1 щіпка

Готуємо всі складові супу. Нарізаємо часточками картоплю. Нарізаємо цибулю і невеликий цукіні. Подрібнюємо моркву і болгарський перець.
Готуємо кльоцки: в гречане борошно Ms.Tally кладемо яйце, паприку і додаємо води стільки, щоб вийшло нетуге еластичне тісто. З тіста робимо щільні ковбаски, нарізаємо ножем кльоцки і притискаємо їх виделкою – створюємо форму і малюнок.
Курку нарізаємо шматочками. Обсмажуємо на сухій сковороді до рум’яності. Кладемо на м’ясо всі овочі і дрібно нарізану зелень. Заливаємо окропом, варимо до готовності картоплі. Кладемо поверх овочів галушки. На мінімальному вогні суп готується ще близько 10-15 хвилин.

Смачного!