+380999777443 mstally.ua@gmail.com

Інгредієнти

Локшина «Соба» Ms.Tally – 150 г
Куряче філе – 150 г
Яйце – 2 шт.
Огірок – 1 шт.
Фіолетова капуста – 50 г
Інші овочі за смаком – за бажанням

Для заправки:
Світлий соєвий соус – 6 ст. л.
Рисовий оцет – 3 ст. л.
Коричневий цукор (мед) – 3 ст. л. (2 ст. л.)
Кунжутне масло – 2 ст. л.
Рослинна олія – 2 ч. л.
Насіння кунжуту – 4 ст. л.

Готуємо всі інгредієнти для салату заздалегідь і зберігаємо їх у холодильнику. Спочатку відварюємо філе домашньої курки без шкірки. Для цього кладемо філе в холодну воду, доводимо до кипіння, вимикаємо вогонь і залишаємо під кришкою поки воно остаточно не охолоне. Також курку можна загорнути у фольгу і запекти в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Готове філе розбираємо на волокна.
Збиваємо два яйця, трохи солимо, смажимо тонкий омлет. Остиглий омлет скручуємо рулетом і нарізаємо тонкою локшиною.
Великий огірок миємо і нарізаємо жульєном, тобто не довгою тонкою соломкою. 50 грам фіолетової капусти теж тонко нарізаємо (при бажанні можна взяти пекінську капусту).
Згідно з інструкцією на упаковці варимо локшину «Соба» Ms.Tally. Для цього кидаємо 150 грам сухої локшини в окріп і варимо протягом 6 хвилин. Локшина повинна бути повністю готова. Зливаємо воду, промиваємо локшину холодною водою і трохи приправляємо рослинним маслом, щоб вона не злипалася.
Для заправки змішуємо 6 столових ложок світлого соєвого соусу, 3 столові ложки рисового оцту, 3 столові ложки коричневого цукру або 2 столові ложки меду, 2 чайні ложки кунжутного масла, 2 чайні ложки рослинної олії і 4 столові ложки насіння кунжуту.
Для подачі акуратно змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат соусом. Присипаємо підсмаженими насінням кунжуту і подаємо до столу..