+380999777443 ms.tally@gmail.com

Інгредієнти

Масло – 110 г

Дрібний цукор – 110 г

Яйце – 2 шт.

Ванільний екстракт – 0,5 ч.л.

Гречане борошно Ms.Tally – 44 г

Рисове борошно Ms.Tally – 66 г

Розпушувач – 1,5 ч.л.

Молоко – 1 ст.л.

Полуничний джем або густе варення – 3-4 ст.л.

Збиваємо дуже м’яке масло і цукор – краще дрібний, щоб не залишилися крупинки. Збити краще міксером. Додаємо яйця кімнатної температури, збиваємо до однорідної маси міксером. Додаємо безглютенове борошно Ms.Tally, розпушувач і молоко. Розкладаємо тісто по формах. Заповнюємо їх приблизно на 3/4. Ставимо в заздалегідь розігріту до 170 °С духовку. Печемо при 160-170 °С 15-20 хв до появи зверху красивої золотисто-коричневої скоринки. Готовим кексам даємо трохи охолонути. Заправляємо в кондитерський шприц з тонким довгим носиком джем або густе варення. Вставляємо носик шприца в готовий кекс, трохи ведемо його вправо-вліво, щоб зробити всередині порожнину, і видавлюємо трохи джему – з чайну ложечку. Намагаємося, щоб джем не вилазив назовні з-під носика шприца – кекс потім сам видавить назовні красиву витончену крапельку.