+380999777443 ms.tally@gmail.com

Інгредієнти

Сир – 500 г (9% жирності)
Яйця – 2 шт.
Борошно Manka рисова Ms.Tally – 3 ст. ложки
Цукор – 2 ст. ложки
Дрібка солі

Кладемо весь сир в миску і розминаємо виделкою так, щоб не залишилося великих грудочок. Додаємо яйця, цукор і щіпку солі. Ретельно все перемішуємо. Додаємо рисову манку. Щоб сирники вийшли більш щільними, можна покласти більше манки. Стіл присипаємо борошном. Розкачуємо кульки однакового розміру, потім приплющуємо їх. Обсмажуємо сирники на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові сирники краще промокнути паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир. При бажанні можна присипати цукровою пудрою.